۱- ابتدا مطمئن شوید که درایور دستگاه روی کامپیوتر نصب شده است [ نحوه نصب درایور ارتباطی ]

۲- نرم‌افزار DTCOM را نصب کنید [ نحوه نصب نرم‌افزار DTCOM ].

۳- نرم‌افزار DTCOM را باز کنید و به پورت COM مجازی مناسب که در شماره ۱ نصب شده است، متصل شوید.

۴- حالا شما به عنوان راهنمای شماره ۲ به آدرس ۱ و ۲ متصل هستید.

۵- سنسور شماره یک مربوط به کالیبراسیون دمای کوره است. سنسور شماره یک در سمت چپ قرار دارد که نمونه را روی آن قرار می‌دهید.

۶- به سنسور شماره ۱ (آدرس ۱) متصل شوید و آفست را مطابق درخواست خود تنظیم کنید.

۷- برای بدست آوردن مقدار صحیح برای این آفست، باید به صورت زیر عمل کنید:

۸- برای مثال، اگر ماده قلع مرجع را در دست دارید، آن را فشار دهید تا صاف شود و سپس آن را داخل ظرف آلومینیومی قرار دهید. سپس آن را روی حسگر سمت چپ قرار دهید و ظرف را روی حسگر سمت راست خالی کنید.

۹- به صفحه DSC-Temp نرم‌افزار بروید و مطابق تصویر زیر، گزینه Tin را انتخاب کنید:

۱۰- دما را روی ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید

۱۱- در صفحه DSC-Temp روی «شروع کالیبراسیون» کلیک کنید.


۱۲- صبر کنید تا دما به ۲۴۰ درجه سانتیگراد برسد. دما با نرخ ۱۰ درجه سانتیگراد در دقیقه تا ۲۱۰ درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد و سپس نرخ به طور خودکار به نرخ ۱ درجه سانتیگراد در دقیقه تغییر می‌کند تا موقعیت صحیح نقطه شروع ذوب قلع را بدست آورد. نقطه‌ای که نمودار DSC شروع به نزولی می‌کند یا نقطه شروع نمودار DSc، نقطه ذوب نمونه قلع خواهد بود. فرض کنید نقطه ذوب نمونه را اندازه‌گیری کرده‌اید و ۲۳۴ درجه سانتیگراد را نشان می‌دهد. اما نقطه ذوب ماده مرجع ۲۳۱.۹ درجه سانتیگراد است. پس باید تصحیح -۲.۱ درجه سانتیگراد داشته باشید. این مقدار به مقدار قدیمی افست PV آدرس ۱ در نرم‌افزار اضافه می‌شود. منظورم این است که باید -۲.۱ درجه سانتیگراد را به مقدار قدیمی افست PV آدرس ۱ اضافه کنید. اگر مقدار قدیمی افست PV ۰ است، باید آن را روی -۲.۱ تنظیم کنید و سپس Enter را بزنید. فراموش نکنید که Enter را بزنید، مگر اینکه مقدار ذخیره نشود. اگر مقدار قدیمی ۰.۵ باشد، مقدار جدید ۰.۵-۲.۱=-۱.۶ خواهد بود.


۱۳- بعد از اینکه این مقدار را روی آدرس ۱ تنظیم کردید، باید همان مقدار را به مقدار افست PV آدرس ۲ نیز اضافه کنید.

۱۴- سپس توجه داشته باشید که مقدار اصلاحی را به هر دو آدرس ۱ و ۲ اضافه کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *