8.1 آزمون 1 — آزمون‌های خمش
8.1.1 هدف
هدف از این آزمون‌ها، تعیین استحکام خمشی (آزمون 1a) و سختی خمشی (آزمون 1b) پالت در شرایط قرارگیری در قفسه است.

8.1.2 روش اجرا
8.1.2.1 برای تعیین ضعیف‌ترین بُعد تکیه‌گاه پالت، یک پالت را در راستای طول پالت و سپس پالت دوم را در راستای عرض آن آزمون کنید. انجام آزمون‌های بیشتر در راستای بُعد قوی‌تر الزامی نیست، مگر اینکه نتیجه در محدوده 15 % بُعد ضعیف‌تر باشد.
8.1.2.2 پس از تعیین این موضوع، یک پالت جدید را از سمت ضعیف‌تر آن، به‌گونه‌ای که سطح رویی عرشه در بالاترین وضعیت قرار گیرد، روی تکیه‌گاه‌های پالت قرار دهید؛ به‌طوری‌که لبه‌های داخلی تکیه‌گاه‌ها در فاصله 75 mm از لبه‌های خارجی پالت قرار داشته باشند. اعمال‌کننده‌های بار باید در موقعیت‌های 0,18 L1 یا 0,18 L2 قرار گیرند؛ همان‌گونه که در شکل نشان داده شده است، که در آن L1 یا L2 فاصله بین تکیه‌گاه‌های پالت است (شکل 1 را ببینید).

8.1.2.3 اعمال‌کننده‌های بار و تکیه‌گاه‌ها باید هم‌سطح با لبه‌های پالت باشند یا از آن‌ها بیرون‌زدگی داشته باشند. لبه‌ها باید با شعاع (2 ± 1) mm گرد شوند. هرگاه اعمال‌کننده‌های بار با فواصل بین تخته‌های عرشه منطبق شوند، باید از قطعات پُرکننده‌ای با ضخامت برابر با تخته‌های عرشه و با لقی کلی 3 mm تا 6 mm در هر طرف استفاده شود. اعمال‌کننده‌های بار و صفحه بارگذاری را روی عرشه پالت قرار دهید و سپس باقی‌مانده بار آزمون را اعمال کنید.

8.1.3 اندازه‌گیری‌ها
8.1.3.1 آزمون 1a — تعیین استحکام خمشی
بار را روی صفحه بارگذاری اعمال کنید تا یکی از اجزای پالت دچار شکست شود یا خیز و تغییرشکل بیش از حد ایجاد گردد. بار نهایی را ثبت کنید.
8.1.3.2 آزمون 1b — تعیین سختی خمشی
بار مبنا را برابر با (1,5 ± 0,5) % بار نهایی تعیین‌شده در آزمون 1a اعمال کنید. با توجه به محل تکیه‌گاه، خیز، y، باید در نقاط A [حداکثر مقدار y در A1 (B1)، A2 (B2)A3 B3] اندازه‌گیری شود:
الف) پس از قرار دادن بار مبنا؛
ب) بلافاصله پس از اعمال کامل بار آزمون؛
ج) در پایان مدت اعمال کامل بار آزمون؛
د) پس از دوره آسایش.

دستگاه آزمون پالت مطابق با ISO 8611 (پایه آزمون 4 ستونه)

  • شامل دو نوع دستگاه فشرده‌سازی 2 ستونه و 4 ستونه
  • کنترل‌شونده با کامپیوتر
  • نرم‌افزار مبتنی بر Windows
  • اجرای کامل چرخه آزمون پالت‌ها تنها با فشردن یک دکمه
  • اندازه‌گیری جابه‌جایی در 5 نقطه (مدل پایه شامل 2 حسگر جابه‌جایی است)
  • ارائه گزارش در قالب MS EXCEL
  • دستگاه قابل‌حمل اندازه‌گیری جابه‌جایی
  • در ظرفیت‌های مختلف 50KN-10KN-15KN
  • شفت‌های راهنمای آبکاری‌شده با کروم سخت
  • خروجی داده USB
  • کنترل‌شونده با سرووموتور
  • صفحات فشاری مطابق درخواست مشتری
  • کامپیوتر بنا بر انتخاب مشتری است (به‌صورت جداگانه قیمت‌گذاری خواهد شد)

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!